Ako funguje zoznamator.sk?

Zoznamator.sk, nová slovenská zoznamka pre nezadaných

Zoznamator.sk - Registrácia

Hľadanie toho pravého partnera môže byť pre mnohých z nás tažké a zdĺhavé. Nájsť si niekoho v dnešnej uponáhľanej dobe však nemusí byť až také zložité, pokiaľ sa rozhodnete použiť našu bezplatnú zoznamku zoznamator.sk

Ale ako to vlastne funguje? Aké sú kroky, ktoré musíte absolvovať, aby ste našli svojho ideálneho partnera na našej zoznamke? To sa dovziete sa v tomto článku.

Ako funguje zoznamator.sk?

Zoznamka pre nezadaných

Zoznamator je bezplatná zoznamka, ktorá Vám umožní zoznámiť sa s iným človekom z pohodlia domova. Všetko čo musíte urobiť je zaregistrovať sa a vyplniť si svoj profil.

Následne Vám naš matchmakingový algorytmus začne zobrazovať ostatných užívateľov s ktorými si budete v prípade vzájomných sympatí môcť písať.

Ako sa zaregistrujem?

Pre registráciu na našej zoznamke stačí, keď kliknete na registráciu.

Zobrazí sa Vám formulár v ktorom musíte vyplniť svoje krstné meno, e-mail a zvoliť si heslo.

Po úspešnom vyplnení formulára Vám na vašu e-mailovú adresu odošleme odkaz na overenie. Po kliknutí na tento odkaz sa Vám zobrazí Váš profil.

Vo vašom profile je nutné vyplniť svoj dátum narodenia, okres v ktorom sa nachádzate, Vaše pohlavie a pohlavie o ktoré sa zaujímate.

Posledný krok k vyplneniu Vášho profilu je nahratie svojej profilovej fotky.

Po dokončení Vášho profilu sa Vám odomkne možnosť zoznamovania s inými užívateľmi.

Ako funguje matchmaking?

Keď už máte svoj profil vytvorený, v časti zoznamka sa Vám začnú zobrazovať ostatní užívatelia. V prípade že je Vám užívateľ sympatický môžete kliknúť na tlačidko páči sa mi, v opačnom prípade kliknite na tlačidlo nepáči sa mi.

Čo sa stane keď nastane zhoda?

V prípade, že Vás iný užívateľ označí ako sympatického/sympatickú a zároveň ste ho aj Vy označili ako sympatického, nastane zhoda a odokmne sa Vám možnosť písania si.

Upozornenia

V prípade ak Vás niekto označí ako sympatického a vy budete offline, Zoznamátor Vám odošle e-mail. E-mail dostanete aj v prípade, že Vám niekto napíše správu keď ste offline.

Chatovanie

V Časti Chaty, si môžete písať zo všetkými užívateľmi s ktorými máte obojstranné sympatie.

Zoznamka chatovanie

To o čom si písať je už samozrejme na Vás. Ako zahájiť konverzáciu alebo spoznať niekoho cez internet je už na samostatný článok, ktorý v najbližšej dobe určite napíšeme.

Záver

V tomto článku sme si ukázali jednoduchý postup ako sa zaregistrovať na našej zoznamke. Dúfame, že sa Vám podarí nájsť si tu nového partnera.